REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Černoušek

Králík vařený s kořenovou zeleninou a kořením a ochucený sušenými švestkami, perníkem a červeným vínem.

Králík na černo

Porce králíka povařené spolu se zeleninou, omáčka ochucená povidly, sušenými švestkami, perníkem, červeným vínem …, nakonec rozmixovaná.

Králík v hořčičné omáčce

Na oleji opečená stehna králíka, povařená na orestované kořenové zelenině, zalitá vývarem, servírovaná podlitá zcezenou, zahuštěnou a smetanou, máslem a hořčicí dochucenou omáčkou z vývaru.

Králík vařený s houbovou omáčkou

Uvařený králík se zeleninou a houbami, zalitý smetanovou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy