REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené

Králičí mlété řízky

Králičí maso umleté, smíchané s máčenými žemlemi a vejci, usmažené.

Králík smažený ve vaječném těstíčku

Králičí maso obalené v nasekaných zelených natích a vaječném těstíčku, usmažené na tuku dozlatova.

Marinovaná králičí stehna, smažená

Vykostěná stehna z králíka marinovaná, usmažená, obalená strouhankou.

Pařížská králičí játra

Plátky jater z králíků ochucené majoránkou a pepřem, usmažené v těstíčku.

Plněné králičí řízky

Králičí stehna plněná salámem, strouhaným sýrem, vařeným vajíčkem a špekem, obalená v trojobalu, usmažená dozlatova.

Smažené králičí kousky marinované v podmáslí

Takto připravíte skvělé, dozlatova usmažené králičí řízky, pěkně dopečené v troubě. Díky podmáslí je maso krásně šťavnaté a křehké a taky ztratí případný králičí odér, který každému nevoní.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy