REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji, grilované

Grilovaný králík

Lákem napíchaný, naložený králík, ugrilovaný na ohni.

Králičí čevabčiči

Pomleté králičí maso smíchané se slaninou, česnekem a cibulí, opečené na oleji ve tvaru válečků, servírované přelité pikantním kečupem.

Králičí rarášci

Plátky masa z králíka obalené v pivní marinádě, opečené zprudka na rozpáleném oleji.

Králičí směs

Přes noc naložené kousky králíka, druhý den zprudka opečené na pánvi spolu s pórkem, žampiony a paprikou.

Králičí směs minutkově

Marinované nudličky z králíka, zprudka opečené na pánvi, pak chvíli podušené spolu s houbami, paprikou a fazolkami, podlité bílým vínem.

Králičí špízy

Marinované proužky králičího masa napíchané na jehlách a ugrilované doměkka.

Králík po čínsku

Králičí maso naložené v marinádě a orestované na pánvi.

Pikantní kostky z králičího masa se sójou a zeleninou

Nechce se vám trávit večer u plotny? Určitě nemusíte! Vydatné teplé jídlo stihnete uvařit během půlhodinky.

Sladko-pálivé králičí nudličky

Rychlá minutka inspirovaná asijskou kuchyní z marinovaných nudliček králičího (kuřecího) masa, libovolné zeleniny, cibule a dalších surovin.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy