REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Ďábelský králík

Na cibuli opečené porce králíka a se zeleninou dušené doměkka.

Dušená králičí stehna s houbami

Králičí maso podušené s houbami, šalotkou, sherry a dalšími ingrediencemi.

Dušený králík

Podušený králík na žampionech se slaninou.

Guláš z králíka

Podušené maso z králičího předku, srdce, plic, jater a ledvinek.

Guláš z králíka II.

Králičí maso dušené na cibulovém základě s mletou paprikou, rajčatovým protlakem a dalšími ingrediencemi.

Katův králík na cibuli

Porce králíka podušené na cibulovém základě s pivem doměkka.

Králičí guláš

Guláš připravený z podušených kousků králičího masa podlitých vývarem a červeným vínem, dochucený kromě jiného houbami.

Králičí guláš s feferonkami

Králičí maso podušené na cibulovém základě se slaninou a dalšími ingrediencemi.

Králičí maso po maďarsku

Vykostěné králičí maso nakrájené na kousky, dušené na cibulovém základu s rajčatovým protlakem, mletou paprikou a trochou vody, ke konci dušení přidána nakrájená maďarská klobása na kolečka a šťáva z dušení zahuštěná smetanou rozmíchanou s hladkou moukou, vše dochucené pepřem a solí.

Králičí maso s karamelizovanou cibulí

Králičí maso nakrájené na nudličky, marinované, opečené ve woku, pak podušené podlité bílým vínem, servírované promíchané s orestovanou cibulí dochucenou hnědým cukrem, solí a opět vínem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy