REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

králičí maso


Černoušek

Králík vařený s kořenovou zeleninou a kořením a ochucený sušenými švestkami, perníkem a červeným vínem.

Ďábelský králík

Na cibuli opečené porce králíka a se zeleninou dušené doměkka.

Dušená králičí stehna s houbami

Králičí maso podušené s houbami, šalotkou, sherry a dalšími ingrediencemi.

Dušený králík

Podušený králík na žampionech se slaninou.

Grilovaný králík

Lákem napíchaný, naložený králík, ugrilovaný na ohni.

Guláš z králíka

Podušené maso z králičího předku, srdce, plic, jater a ledvinek.

Guláš z králíka II.

Králičí maso dušené na cibulovém základě s mletou paprikou, rajčatovým protlakem a dalšími ingrediencemi.

Katův králík na cibuli

Porce králíka podušené na cibulovém základě s pivem doměkka.

Králičí čevabčiči

Pomleté králičí maso smíchané se slaninou, česnekem a cibulí, opečené na oleji ve tvaru válečků, servírované přelité pikantním kečupem.

Králičí guláš

Guláš připravený z podušených kousků králičího masa podlitých vývarem a červeným vínem, dochucený kromě jiného houbami.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy