REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Hermelín plněný houbami se smetanovou omáčkou

Vydlabané hermelíny plněné houbovou náplní, obalené v těstíčku a strouhance, usmažené dozlatova, servírované přelité smetanovou omáčkou.

Hermelín smažený v pivním těstíčku

V pivním těstíčku obalený hermelín, usmažený v horkém oleji dozlatova.

Hermelín v mandlích

Hermelín obalený v těstíčku a strouhance promíchané s mandlovými plátky, usmažený dozlatova, podávaný s celerovým salátem.

Hermelín v pivním těstíčku

Hermelín naplněný plátkem šunky, obalený v pivním těstíčku, usmažený dozlatova.

Hermelín v šalvěji a oříšcích

Hermelín obalený ve směsi hladké mouky, šalvěje, nadrobno nasekaných oříšků a v rozšlehaných vejcích, usmažený dozlatova.

Hermelín ve cmundě

Ochucené bramboráčky, plněné hermelínem, usmažené dozlatova.

Holandský řízek jinak

Čtyři různé sýry nakrájené na malé kostičky a promíchané s mletým masem, usmažené ve zlatém křupavém obalu.

Jemné sýrové karbanátky

Smažené karbanátky z hermelínu, měkkého salámu, bešamelu a dalších ingrediencí.

Karbanátky s nivou a droždím

Smažené karbanátky z nivy, droždí, vajec, česneku, mléka a strouhanky.

Karbanátky z nivy

Sýrové karbanátky připravené smícháním nastrouhaného modrého sýra se strouhankou namočenou v mléce, nasekanou zelenou petrželkou a vejci, karbanátky pak obalené ve strouhance a usmažené pěkně dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy