REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Fondue II.

Omáčka ze sýra, vína, třešňovice a koření určená k namáčení pochutin.

Hermelín v anglické slanině

Opečené kousky hermelínu obalené v plátcích anglické slaniny, posypané nasekanou chilli papričkou, servírované s melounovou salsou.

Nesmažený smažák podle Ládi Hrušky

Další recept Ládi Hrušky na smažák připravený v hrnku, upečený v mikrovlnné troubě.

Pečené sýrové noky

V troubě na másle po obou stranách upečené sýrové noky, vhodné jako samostatný bezmasý pokrm podávaný například se zeleninovým salátem ze syrové zeleniny.

Selské sýrové fondue

Jedna z variant na chutné sýrové fondue.

Smažáky pečené ve formě na muffiny

Smažený sýr se samozřejmě většinou smaží, ale můžeme ho také péci, například ve formě na muffiny.

Sýr z plechu

Obalené sýry neusmažené po porcích, ale upečené dohromady v troubě.

Sýrové bochánky z bramborové kaše

Zůstane-li vám bramborová kaše jde využít na sýrové bochánky, jsou výborné samotné nebo s dušenou zeleninou.

Špenátové noky s ementálem a omáčkou z čerstvých rajčat

Noky z mouky, nastrouhaného tvrdého sýra, podušeného špenátu a dalších ingrediencí, uvařené ve vodě, servírované s rajčatovou omáčkou. Recept paní Karolíny Kamberské z pořadu „Karolína, domácí kuchařka“ uvedeného na obrazovce TV Prima.

Špízy s mozzarellou

Špízy z mozzarelly zabalené v šunce i cuketě, napíchnuté stříděvě se šalotkou a paprikou, v troubě zapečené.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy