REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané

Jehněčí hřbet v bylinkovém kabátku

Maso potřené bylinkami, obalené ve směsi z parmazánku, strouhanky, červeného vína a dalších ingrediencí, upečené v troubě doměkka.

Jehněčí karé s hráškem

V celku opečené jehněčí karé, potřené hořčicí a bylinkovým máslem, dopečené v troubě doměkka, servírované po porcích na podušeném hrášku.

Jehněčí kotlety Champvallon

Brambory s cibulí, prokládané ochucenými a opečenými kotletami, pečené doměkka.

Jehněčí kotlety s cuketou

Ochucené kotlety obalené ve strouhance, pečené v troubě doměkka a podávané s podušenou zeleninou.

Jehněčí kotlety s hráškovým pyré

Marinované jehněčí kotlety, zprudka opečené, dopečené v troubě doměkka, servírované s hráškovým pyré.

Jehněčí kotlety z trouby

Marinované kotlety z jehněte upečené v troubě.

Jehněčí kýta na cibuli s tymiánem

Jehněčí kýta potřená směsí z bylinek, másla a česneku, upečená na cibulovém základě s bylinkami doměkka.

Jehněčí kýta na zelenině

V troubě pečená kýta v celku, podlitá vývarem a dušená se zeleninou.

Jehněčí kýta s kozím sýrem a mátou

Vhodný slavnostní pokrm například na Velikonoční menu. Plát masa z jehněčí kýty potřený sýrem smíchaným s vejcem, nasekanou mátou, zatočený do rolády a upečený spolu se stroužky česneku, cibulí a snítky rozmarýnu.

Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou

Na tuku opečená jehněčí kýta, chvíli před dopečením v troubě potřená medovou směsí, upečená dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy