REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

jehněčí, skopové maso


Arabský špíz z jehněčího masa

Kousky jehněčí kýty marinované v jogurtovo-bylinkové marinádě, napíchané na jehly proložené cibulí a paprikou, grilované na roštu grilu.

Čufty ze skopového masa

Válečky z mleté masa a dalších ingrediencí, obalené v listech kapusty, opečené na sádle a povařené v omáčce.

Dušené skopové s kapustou

Skopové plece nakrájené na kousky, okořeněné a dušené s kapustou na slanině a cibuli.

Grilovaná jehněčí kýta

Recept na marinovanou jehněčí kýtu, v celku ugrilovanou dozlatova.

Grilované jehněčí (skopové)

V celku, na venkovním grilu, upečené prošpikované a naložené jehně.

Grilované jehněčí kotlety

Kotlety potřené česnekovo-bylinkovou směsí, upečené v alobalu na grilu.

Grilované jehněčí kotlety s bazalkou

Silnější jehněčí kotlety okořeněné pepřem, potřené česnekovou pastou, grilované na roštu grilu.

Grilované marinované jehněčí kotlety

Marinované jehněčí kotlety grilované s feferonkami, servírovaní na zelenině.

Guláš ze skopového masa

Skopové maso, orestované na slanině a dušené.

Jehněčí dušené na rozmarýnu

Jehněčí kýta podušená v troubě, servírovaná zalitá mírně pikantní šťávou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy