REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Dušené hovězí z pomalého hrnce

V celku uvařené hovězí hrudí v pomalém hrnci, obložené zeleninou, podlité vývarem nebo vínem.

Hovězí guláš V.

Hovězí kližka dušená na restované cibuli spolu s kmínem, mletou paprikou, majoránkou a stroužkem česneku. Podlévaná hovězím bujónem.

Hovězí maso s rajskou omáčkou

Uvařené hovězí maso servírované přelité rajskou omáčkou.

Hovězí maso vařené

V celku uvařené hovězí přední bez kosti. Základní recept.

Hovězí na majoránce

Hovězí přední povařené s kořenovou zeleninou, servírované podlité omáčkou z vývaru.

Hovězí po burgundsku II.

Na kostky nakrájené hovězí zadní, vařené se zeleninou doměkka.

Hovězí v okurkové omáčce

Hovězí přední uvařené v osolené vodě s kořenovou zeleninou, servírované pokrájené na plátky, zalité smetanovou omáčkou s vložkou kyselé okurky.

Hovězí žebro vařené

Vařené hovězí maso je vhodné k podušené zelenině nebo k teplým omáčkám.

Jazyk s mandlovou omáčkou

Hovězí vařený jazyk v omáčce z mandlí, másla a červeného vína.

Pomalené telecí plátky na cibuli a cideru

Příprava pokrmu v pomalém hrnci. Tentokrát zde máme orestované telecí plátky pmalu vařené ve vývaru ochuceném wocestrem, sojovkou, ciderem, cibulí ….

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy