REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Hovězí karbanátky

Karbanátky z hovězího masa, tučného od šunky a koření, smažené dozlatova, servírované s houbovo-zeleninovou směsí.

Hovězí karbanátky II.

Karbanátky připravené z hovězího masa, tučného od šunky, vejce a koření, usmažené dozlatova, servírované například s vařenými brambory a dušenou zeleninou.

Karbanátky s bylinkovým sýrem

Mleté hovězí maso promíchané s kořením a nastrouhaným sýrem, vytvarované do menších karbanátků obalených do plátků libové anglické slaniny, usmažené, ozdobené povoleným sýrem a orestovanou šalotkou.

Masové kuličky bitterballen

Masové kuličky z hovězího masa a dalších ingrediencí uvařené doměkka, obalené v trojobalu a usmažené dozlatova.

Medvědí tlapa

Plátky roštěnce potřené rozetřeným česnekem a obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Opilý řízek

Hovězí roštěnky obalené v sýrovém trojobalu, usmažené a servírované s omáčkou ze žampiónů, cibule, červeného vína a dalších ingrediencí.

Porthaus

Oblíbený pokrm našich prarodičů! Jde o smažené řízky z plátků hovězí roštěné nebo pravé svíčkové, ochucené česnekem, pepřem a solí.

Roštěnky smažené

Hovězí roštěnky z mladého kusu, naklepané, obalené v klasickém trojobalu a ještě v rozšlehaném bílku, usmažené dozlatova.

Roštěnky smažené v sýrovém těstíčku

Naklepané plátky hovězích roštěnek osolené, okořeněné pepřem, obalené v těstíčku usmažené dozlatova.

Roštěnky v sýrovém těstíčku

Naklepané roštěnky ochucené solí a kořením kari, namáčené v těstíčku z vajec, hladké mouky, nastrouhaného tvrdého sýra a mléka, poté usmažené na oleji dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy