REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Biftek s houbovou směsí

Na pánvi zprudka opečené bifteky, servírované s houbovou směsí nastavenou paprikou.

Biftek s karotkou a žampiony

Opečené a okořeněné plátky svíčkové podávané s podušenou mrkví a žampiony.

Biftek s liškami

Den odleželé plátky hovězí svíčkové, druhý den zprudka krátce opečené na pánvi na oleji, servírované s podušenými liškami.

Biftek s vejcem

Snad nejznámější minutka z pravé svíčkové.

Biftek s volským okem

Klasika úpravy pravé svíčkové 80. let minulého století v našich restauracích. Obdobou pak byly bifteky se slaninou a vejci po americku. Jiné názvy: Biftek s vejcem, biftek se sázeným vejcem …

Bifteky pikantní

Na pánvi opečené menší bifteky, servírované obalené ve směsi z podušených hub smíchaným se šunkou a dochucených citrónem.

Brusinkový biftek

Opečené steaky z pravé svíčkové, podlité šťávou z výpeku a ozdobené brusinkami.

Flank steak v argentinským koření

V celku na pánvi opečený velký kus silného steaku z hovězího pupku (spodního šálu), ochucený argentinckým kořením, servírovaný nakrájený na tenké plátky.

Francouzský biftek

Steaky z 200 g pravé svíčkové zalité smetanovou omáčkou.

Frikately

Pomleté hovězí zadní, promíchané s nasekanou cibulí, tvarohem, vejcem, petrželkou a kořením, ve tvaru placek usmažené na rozpáleném oleji dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy