REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené (v troubě)

Anglická svíčková

V troubě v celku upečená svíčková, nakrájená na šťavnaté plátky, servírovaná podlitá přírodní šťávou zjemněnou máslem.

Anglický rostbíf

Recept na pečený hovězí nízký roštěnec. Plátky upečeného rostbífu skvěle chutnají jako teplý pokrm i za studena.

Cikánská hovězí pečeně

Hovězí zadní pečené v troubě, podlité šťávou z výpeku nastavenou orestovanou zeleninou.

Frankfurtská hovězí pečeně

Hovězí pečeně připravená na paprikovém základě.

Frankfurtská hovězí z tlakového hrnce

Hovězí zadní nebo plec okořeněná, prošpikovaná tenkými párky, podušená v tlakovém hrnci doměkka, servírovaná nakrájená na plátky s chuťově po koření výraznou zahuštěnou omáčkou připravenou ze základu, ve kterém se dusilo maso.

Haše z hovězího masa

Mleté a předem uvařené hovězí maso zapečené v troubě. S česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. A vynikající křupavou kůrčičkou.

Houbařská hovězí pečeně

Hovězí zadní maso orestované na oleji spolu s cibulí a zeleninou, poté podlité vývarem a upečené v troubě doměkka, šťáva z pečení zahuštěná světlou jíškou, poté do pokrmu vloženy sterilizované překrájené houby a omáčka zjemněná smetanou.

Hovězí krk na víně

Hovězí maso pečené na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi doměkka.

Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách

Hovězí líčka orestovaná, pak přes noc naložená, nakonec upečená v troubě spolu s hříbky, slaninou a bylinkami doměkka, podlévaná marinádou z piva, vývaru a dalších ingrediencí.

Hovězí medailonky

Opečený hovězí filet naplněné rajčatovou směsí, s cherry rajčaty v troubě dopečený, servírovaný nakrájený na plátky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy