REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované, rožněné

Biftečky na jehle

Válečky z mletého masa, vejce, chleba, cibule, česneku a bylinek, opečené na grilu, před podáváním napíchnuté na špejle spolu s rajčetem a cibulí.

Big Mac (dvojitý velký hamburger)

Na grilu opečené placky z ochuceného pomletého hovězího masa, vložené do rozkrojené žemle, obložené salátem, cibulí, okurkou, rajčetem a sýrem, dochucené hořčicí a kečupem. Recept je na jednu porci!

Čevabčiči se salátem

Špízy z mletého hovězího masa, šalotky, mleté papriky, česneku a žloutku, grilované do zlatohněda.

Dokonalý steak z hovězí svíčkové

Jak správně připravit steak? Na to existuje poměrně jednoduchá odpověď. Sepsali jsme pro vás 5 kroků, díky kterým bude příprava dokonalého steaku snadná a zábavná.

Double burger s červenou řepou

Bulka nakrájená na tři díly, opečená na roštu grilu, servírovaná obložená grilovaným burgrem, plátkem červené řepy a dalšími ingrediencemi.

Exotické špízy

Hovězí rostbíf marinovaný spolu s česnekem, ananasem a dalšími ingrediencemi, napíchaný na grilovací jehly a ugrilovaný dozlatova.

Grilovaná hovězí roštěná s pomeranči

Na plátky nakrájená hovězí roštěná, marinovaná, grilovaná, servírovaná s opečenými plátky pomeranče.

Grilovaná roštěná se studenou oblohou

Roštěnka ugrilovaná na venkovním roštu, obložená kostičkami zeleniny.

Grilované „Rib Eye“ steaky s omáčkou chimichurri

Tento recept od Tefalu je na steaky připravené na kontaktním grilu. Lze je samozřejmě ugrilovat i na venkovním roštu grilu, ale bude to trvat o něco déle, protože kontaktní gril opéká maso z obou stran naráz!

Grilované ďábelské roštěnky

Naklepané plátky roštěnky grilované na grilu doměkka, podávané překryté připravenou směsí z cibule, česneku, sterilizovaných okurek, paprik, hořčice a koření, směs ještě přelitá tatarskou omáčkou a posypaná nastrouhaným křenem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy