REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Barevný hovězí závitek

Závitky plněné salámem, eidamem, žervé a pažitkou, podušené podlité vínem doměkka.

Bavorská roštěná

Svinuté a podušené plátky hovězího roštěnce, plněné vejcem, kyselou okurkou a uzeninou.

Belzebubova dobrota pro silné nátury

Recept z kuchařky pana Jaroslava Vašáka „Čertovská kuchařka“. Kousky hovězího masa marinované, podušené v pikantní omáčce.

Bifteky na bílém víně

Biftek z hovězí svíčkové, podušený s vínem.

Bratislavská roštěná

Plátky hovězího roštěnce podušené a servírované s omáčkou ze zeleninového vývaru a šťávy z masa.

Bratislavský guláš

Guláš 100 x jinak! Tento recept se připravuje z hovězího masa předního, několika druhů koření a kořenové zeleniny.

Burgundské hovězí III.

Prošpikované maso obalené ve slanině, podušené na cibulovém základě spolu s mrkví a dalšími ingrediencemi.

Cikánská hovězí roláda

Plát hovězího zadního svinutý do rolády, plněný masovou směsí, slaninou, měkkým salámem, cibulí …

Cikánská roštěná

Plátky hovězího roštěnce podušené na cibulce, servírované s omáčkou, ozdobené osmaženou cibulkou.

Cikánský guláš

Na sádle na cibulce podušené ve vývaru větší kousky hovězí kližky, guláš ochucený protlakem, sterilovanými kapiemi, česnekem a kořením, podávaný ozdobený cibulí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy