REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené, dušené

Kalamáry na středomořský způsob

Na pánvi spolu s česnekem a cibulí orestované proužky kalamárů, pak podušené se zeleninou doměkka, ochucené kořením, bílým vínem a citronovou šťávou.

Mořské plody s těstovinami

Na pánvi podušené mořské plody smíchané s vařenými těstovinami. Autor receptu: Dalibor Marounek

Plody moře se špagetami

Plody moře orestované s česnekem a rajčaty, zalité vínem, zakapané citronovou šťávou, dušené doměkka, smíchané s uvařenými špagetami, ochucené vegetou.

Rizoto z olihní

Malé chobotničky podušené na cibulce, povařené s rýží doměkka.

Sépie na rajčatech

Sépie podušené s rajčaty a cibulí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy