REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené (v troubě)

Adamíra

Kuřecí řízky zapečené s brambory a smetanou.

Alibaba a čtyřicet loupežníků

Nejprve podušené, pak v troubě dopečené porce kuřete spolu s neoloupanými stroužky česneku a měsíčky brambor, případně i kolečky citronu. Pokrm původem z Indie.

Arabské kuřátko

Kuře upečené v troubě po porcích na cibuli spolu s rajčaty, dochucené kečupem, worcesterskou omáčkou, maggi a dalším kořením.

Arabské kuře

Kuře pečené na bramborách s česnekem a rajským protlakem.

Baby krůta s hráškovou nádivkou

Mladá krůta naplněná nádivkou z hrášku, rohlíků a dalších ingrediencí, potřená máslem, upečená dozlatova.

Božíhodová krůta

Slaninou prošpikovaná krůta pečená na másle, podlitá vývarem z drůbků, servírovaná obložená vařenými, na másle osmahnutými, kaštany a vařenou růžičkovou kapustou.

Bylinkové kuře s citronem

Kuře naplněné bylinkovým máslem, plátky citronu a bobkovými listy, upečené dozlatova.

Bylinkové máslové kuře

Kuře potřené bylinkovým máslem, upečené dokřupava.

Citronové kuře II.

Marinované porce kuřete upečené v troubě, posypané citronovou kůrou a pokladené bylinkami a kolečky citrónu.

Citronové kuře III.

Na másle na pánvi opečené porce kuřete, zapečené v troubě podlité vývarem, citronovou šťávou a vínem, servírované v omáčce ochucené cukrem, jemně nastrouhanou citronovou kůrou a smetanou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy