REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Citronová kuřecí směs se sezamem

Marinované kuřecí maso opečené na oleji a podušené doměkka s mrkví, pórkem, kukuřicí a sezamovými semínky.

Čínská pánev s ředkvičkami

Opečené kousky kuřecího masa s podušenými ředkvičkami, paprikou a dalšími ingrediencemi.

Dušené kuřecí závitky

Závitky plněné směsí ze špenátu, rýže, šunky a dalších ingrediencí, podušené doměkka.

Extra rychlá svíčková pro začátečníky od Ládi Hrušky

Další z rychlých a jednoduchých receptů podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.

Farmářova kapsa

Plátky masa plněné sýrem, šunkou a meruňkami, podušené doměkka.

Francouzské krůtí roládičky s houbami

Malé rolády naplněné na cibulce podušenými žampiony, orestované a potom podušené doměkka.

Guláš z kachny

Naporcovaná kachna, podušená na cibulovém základě.

Guláš z kuřete

Na cibulce orestované kousky kuřete, papriky a rajčat, podušené ve vývaru.

Hořící guláš Attila

Guláš z kuřecího masa, servírovaný zapálený.

Husí prsa na zázvoru II.

Na sádle, cibuli a česneku opečené husí prsa, podušené ve vývaru z husích drůbků.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy