REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

drůbeží maso


Adamíra

Kuřecí řízky zapečené s brambory a smetanou.

Alibaba a čtyřicet loupežníků

Nejprve podušené, pak v troubě dopečené porce kuřete spolu s neoloupanými stroužky česneku a měsíčky brambor, případně i kolečky citronu. Pokrm původem z Indie.

Americké kuře

Kousky kuřecího masa obalené v mouce s kořením a usmažené dozlatova.

Arabské kuřátko

Kuře upečené v troubě po porcích na cibuli spolu s rajčaty, dochucené kečupem, worcesterskou omáčkou, maggi a dalším kořením.

Arabské kuře

Kuře pečené na bramborách s česnekem a rajským protlakem.

Asijská kuřecí stehna

Paličky kuřecích stehen obalené v mouce, vejcích a sezamových semínkách, usmažené v horkém oleji dozlatova.

Asijská směs s jidášovým uchem

Pikantní směs z kuřecích prsou, jidášova ucha, fazolových lusků a koření. Restovaná a pak krátce podušená na pánvi.

Baby krůta s hráškovou nádivkou

Mladá krůta naplněná nádivkou z hrášku, rohlíků a dalších ingrediencí, potřená máslem, upečená dozlatova.

Barevné špízy

Špízy připravené z kuřecího masa, kuřecích jater, anglické slaniny, cibule a papriky.

BBQ kuře

Domácím kořením okořeněné paličky nebo osminky kuřete, grilované na roštu grilu, později potřené BBQ marinádou a dopečené na roštu doměkka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy