REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Anglická telecí játra

Plátky telecích jater opečených na oleji spolu se slaninou.

Anglická vepřová játra

Naklepaná vepřová játra obalená ve směsi mouky a pepře, zprudka opečené na rozpuštěném sádle, servírovaná přelitá vypečenou šťávou a s tatarkou.

Balkánská játra

Restovaná játra s cibulí, paprikou a rajčaty.

Flambované telecí ledvinky

Orestované ledvinky, flambované, zalité smetanovohořčičnou omáčkou z výpeku.

Flambované telecí ledvinky II.

Orestované kousky ledvinek, zalité brandy.

Hovězí játra s anglickou slaninou a cibulí

Rychlá minutka z plátků opečených hovězích jater ozdobených orestovanou slaninou a cibulkou.

Hovězí játra s bylinkami

Hovězí játra nakrájená na plátky, obalená v hladké mouce smíchané s mletou sladkou paprikou, opečená na oleji, servírovaná se šťávou připravenou z osmahnuté cibulky s česnekem, tymiánu, vegety, soli a nasekané petrželky.

Hovězí játra s meruňkami

Na rozpáleném oleji osmahlá hovězí játra, servírovaná spolu s opečenou cibulí, kostičkami slaniny a prohřátými kompotovanými meruňkami.

Husí játra marinovaná

Naložené kousky husích jater, zprudka orestované na oleji.

Husí játra na cibulce

Husí játra orestovaná na tuku, chvíli podušená na cibulovém základě.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy