REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené v troubě

Dršťky se žampióny

Drštky pokrájené na proužky a spolu se žampióny a dalšími ingrediencemi podušené v troubě.

Husí játra pečená s mandlemi

Husí játra pečená spolu s kousky mandlí v husím sádle, servírovaná nakrájená na plátky, přelitá husím sádlem z výpeku.

Játra s jablečnou omáčkou

Pečená játra servírovaná s omáčkou z jablek, vína a dalších ingrediencí.

Jatýrka na slanině

Ve slanině obalená kuřecí játýrka, upečená, podávaná s brusinkovou omáčkou.

Kuřecí játra „smažená“ v troubě

Na oleji v troubě upečená (usmažená) drůbeží játra ochucená solí, pepřem a majoránkou, obalená ve strouhance.

Kuřecí játra s jablky

Játra upečená s cibulí, jablky a kořením.

Omotaná játra

Jemná krůtí játra zabalená v slanině nebo šunce. S cibulkou a šlehačkou upečená v troubě do měkka, podávaná s různě upravenými brambory.

Pečená játra se zeleninou v alobalu

Játra pečená s anglickou slaninou a cibulí, spolu se zeleninou, v alobalu.

Špikovaná pečená játra

Opečená prošpikovaná játra, pečená na cibulovém základě s mrkví, červeným vínem a koření.

Vepřová játra v alobalu

Játra nakrájená na plátky, pokapaná kečupem, dochucená pepřem, zabalená do alobalu a upečená v troubě.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy