REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované

Grilovaná játra

Slaninou prošpikovaná vepřová játra, grilovaná.

Grilovaná játra s jablky

Plátky jater potřené okořeněným olejem a plátky jablek potřené medem smíchaným s pivem, obojí na grilu grilované.

Grilovaná telecí játra

Očištěné telecí játra nakrájené na plátky, opepřené a potřené máslem, tepelně upravené na grilu.

Hovězí játra se slaninou

Slaninou prošpikovaná hovězí játra, opečená na roštu grilu.

Hovězí jazyk se sardelovou pastou

Plátky uvařeného jazyka pokapané citronovou šťávou, potřené máslem smíchaným se sardelovou pastou, grilované.

Játrové závitky

Okořeněné plátky jater, stočené do závitků, obalené plátky slaniny, na grilu grilované.

Kuřecí játra na rožni

Játra napíchaná na grilovací jehly spolu s rajčaty a artyčoky, potřená kořeněným olejem, na grilu grilovaná.

Kuřecí játra s hříbky na jehle

Kuřecí játra střídavě napíchaná na grilovací jehly s malými hříbky, cibulkami rozkrojenými na půlky a slaninou nakrájenou na plátky, špízy ochucené pepřem a solí, potřené olejem a grilované na grilu.

Kyjevská játra

Játra napíchaná na jehle spolu s kousky slaniny a jablek, opečená na grilu.

Ledvinkové ražniči

Na grilovací jehly napíchané kousky okořeněných ledvinek, plátky slaniny a kolečka cibule, na grilu grilované.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy