REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Býčí žlázy na víně

Býčí žlázy nakrájené na kostičky, podušené na cibulce, ochucené sladkou paprikou a kari, podlité bílým vínem.

Drůbkový guláš

Guláš z kuřecích drůbků, hub, jater, cibule, česneku a koření.

Drůbky na paprice

Variace na „Kuře na paprice“, tentokrát místo masa z kuřete použijeme kuřecí drůbky (srdce, žaludek, játra).

Dušená kuřecí játra

Rychlá minutka z kuřecích jater opečených a pak podušených na cibulovém základě.

Dušená kuřecí játra II.

Opečená kuřecí játra podušená s lečem, kečupem, česnekem a pivem.

Dušená vepřová játra na slanině

Játrové nudličky dušené s cibulí nakrájenou na kostičky a proužky slaniny. Nakonec zahuštěné sladkou smetanou.

Dušené hovězí srdce s hráškem a mrkví

Na sádle na cibulce podušené kousky hovězího srdce, podlité vodou, ochucené kostkou bujónu a dalšími ingrediencemi.

Dušené ledvinky

Vepřové ledvinky máčené, spařené, opečené na cibulce a slanině, nakonec zalité vodou a podušené doměkka.

Dušené telecí srdce

Orestované plátky srdce, podušené a podávané se zeleninou.

Dušené vepřové ledvinky

V mléce přes noc máčené ledvinky, podušené v tlakovém hrnci na slanině a cibulce.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy