REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

droby (vnitřnosti)


Anglická telecí játra

Plátky telecích jater opečených na oleji spolu se slaninou.

Anglická vepřová játra

Naklepaná vepřová játra obalená ve směsi mouky a pepře, zprudka opečené na rozpuštěném sádle, servírovaná přelitá vypečenou šťávou a s tatarkou.

Balkánská játra

Restovaná játra s cibulí, paprikou a rajčaty.

Býčí žlázy na víně

Býčí žlázy nakrájené na kostičky, podušené na cibulce, ochucené sladkou paprikou a kari, podlité bílým vínem.

Býčí žlázy smažené

Smažené řízky ze žláz býka.

Camfourkova oblíbená játra

Plátky telecích nebo vepřových jater, obalené v mouce a osmažené na oleji, servírované s cibulí smíchanou s petrželkou. Recept z Čertovy kuchařky autora Jaroslava Vašáka.

Dršťky na paprice

Doměkka uvařené dršťky spojené paprikovou omáčkou.

Dršťky po madridsku

Uvařené dršťky, promíchané s orestovanou směsí z uzeného, šunky, zelené papriky ….

Dršťky s vínem

Bulharský recept na přípravu telecích drštěk.

Dršťky se žampióny

Drštky pokrájené na proužky a spolu se žampióny a dalšími ingrediencemi podušené v troubě.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy