REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Cumberlandská omáčka

Přílohová omáčka z portského vína, rybízového želé, hořčice ….

Chlebová omáčka

Omáčka připravená povařením cibule s hřebíčky, mlékem, bílou vekou a kořením, umíchaná dohladka a zjemněná máslem.

Mint sauce – anglická mátová omáčka

Tuto omáčku podáváme ke skopovému masu.

Pšenično-žitný otrhánek (Pull Apart Bread)

Skládaný chléb z žitné chlebové mouky a hladké pšeničné mouky plněný strouhaným sýrem Gran Moravia, máslem, česnekem a směsí bylinek.

Skotské řepy

Takto připravené tuříny byly tradičně podávány společně šťouchanými bramborami a haggis (skotské národní jídlo), při oslavách svátku Brrns Night. Jídlo se zapíjelo velkým množstvím whisky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy