REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Pavézky se sýrem a šunkou

Plátky bílého chleba plněné šunkou, obalené ve vajíčkách a usmažené, zalité sýrovou omáčkou.

Smažené pavézky

Pavézky jsou vlastně plátky bílé veky naplněné různou směsí, obalené ve vejcích a strouhance, upečené dozlatova.

Švýcarská vejce se smetanou

Vejce zapékané v hnízdečkách ze sýru.

Švýcarské bramboráčky

Z uvařených brambor, vajíčka, cibule a koření vytvarované placičky, upečené v troubě dozlatova.

Švýcarský sýrový nákyp

Nákyp ze sýra upečený v troubě.

Švýcarský sýrový nákyp II.

Nákyp z bagety, sýra, petrželky a vajec, upečený dozlatova.

Zelné závitky plněné krémovým sýrem

Studený předkrm ze zatočených zelných listů potřených směsí ze sýra, mrkve, pažitky a ořechových jader.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy