REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Artyčoky po španělsku

Teplý předkrm.

Avokádo plněné krabím masem

Jednoduchý předkrm z avokádsa a krabího masa.

Baklažány plněné kuřecím masem

Podušené baklažány s kuřecím masem, zapečené v troubě.

Bramborová tortilla

Z moučných brambor, cibule, vajec a olivového oleje připravené bramborové omelety.

Chřest po sevillsku

Teplý předkrm z chřestu (špargle).

Krevety po španělsku

Uvařené krevety promíchané s omáčkou z rajčatového protlaku a šlehačky, zapečené s rýží.

Kuřecí enchiladas

Španělské kuřecí enchiladas jsou v tomto případě tortilly naplněné pečeným, vařeným, nebo grilovaným kuřecím masem a dalšími ingrediencemi, zapečené přelité rajčatovou omáčkou a zasypané nastrouhaným tvrdým sýrem.

Sýrové smaženky II.

Usmažené sýrové kuličky podávané horké.

Škeble po španěslku

Škeble uvařené ve vodě s vínem, při podávání zalité omáčkou z vývaru.

Španělské toasty

Směs z cibule a pariky orestovaná na oleji, marinovaná v nálevu z citrónové šťávy, kečupu, cukru, soli, pepře a červené papriky, zapečná na osmažených toustech se sýrem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy