REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polévky

Gazpacho

Je španělská polévka původem z Andalusie, ve které je mnoho nastrouhané zeleniny a jejím základem je rajčatový protlak, česnek a olivový olej.

Gazpacho II.

Studená rajčatová polévka.

Gazpacho III.

Další varianta slavného španělského Gazpacha, tedy studené zeleninové polévky.

Kastilská česneková polévka

Česnečka na španělský způsob.

Olla podrida

V překladu „Zkažený hrnec“. Polévka připravená z hovězího, vepřového a telecího masa, slaniny, uzeniny a zeleniny.

Pikantní gazpacho

Španělská studená zeleninová polévka v pikantní variantě.

Polévka z krevet

Vývar s vložkou masa z krevet.

Polévka z mušlí

Recept ze Španělska na chutnou polévku z mušlí, rajčat a cibule s vložkou nudlí.

Puchero

Španělská polévka z hovězího vývaru, bílých fazolí, mrkve, jablka, salámu, cibule, koření a noček.

Puchero II.

Masová polévka s nočky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy