REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Andaluská kachna

Porce kachny zapečené s hrachem.

Andaluské bifteky

Steaky ze svíčkové podávané s plněnými baklažány a rajčaty.

Asturská vepřová roláda

Plát vepřového plecka naplněný směsí z drůbežích jater, slaniny, vejce cibule …..

Bernská mísa

V hrnci pečené plátky hovězího masa, kostičky anglické slaniny, kysané zelí ………..

Domácí kanalony

Recept ze Španělska na těstoviny plněné směsí a zapékané v troubě. Španělské kanalony jsou podobné italským kanelonám.

Hovězí dušené po katalánsku

Kousky hovězího masa podušené na víně a rajčatovém protlaku mírně rozředěném vodou.

Kachna na víně s rozinkami

Krásně lesklá pečínka z kachny servírovaná obložená orestovanými cibulkami a spařenými rozinkami.

Králík po mallorsku

Králík pečený na cibulovém základě doměkka, podávaný s dušenou mrkví a rajčaty.

Kuře po baskicku

Porce kuřete ze všech stran opečené, podušené spolu se zeleninou a dalšími ingrediencemi, servírované s rýží nebo chlebem.

Kuře po španělsku

Kuřecí stehna dušené na cibuli s česnekem, kečupem a vínem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy