REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Španělsko


Andaluská kachna

Porce kachny zapečené s hrachem.

Andaluské bifteky

Steaky ze svíčkové podávané s plněnými baklažány a rajčaty.

Andaluský rajčatový salát s paprikami

Recept ze Španělska na zeleninový salát servírovaný s octovou zálivkou.

Artyčoky po španělsku

Teplý předkrm.

Asturská vepřová roláda

Plát vepřového plecka naplněný směsí z drůbežích jater, slaniny, vejce cibule …..

Avokádo plněné krabím masem

Jednoduchý předkrm z avokádsa a krabího masa.

Baklažány plněné kuřecím masem

Podušené baklažány s kuřecím masem, zapečené v troubě.

Barcelonská rýže

Skvělá příloha ke steakům.

Bernská mísa

V hrnci pečené plátky hovězího masa, kostičky anglické slaniny, kysané zelí ………..

Bramborová tortilla

Z moučných brambor, cibule, vajec a olivového oleje připravené bramborové omelety.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy