REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Bifteky podle Lindströma

Tento recept má kořeny ve Švédsku.

Dušený špenát II.

Recept ze Švédska.

Grilovaní uzenáči

Recept ze Švédska.

Halibut se slaninou a zeleninou

Recept původem z Norska na pečeného Halibuta se zeleninou, anglickou slaninou a žampióny.

Jehněčí frikasé

Recept původem ze Švédska na vařené jehněčí maso.

Jehněčí plec se zelím

Recept z Norska na dušené jehněčí maso.

Jemné jehněčí ragú

Kousky jehněčí plece podušené se zeleninou. (Švédsko)

Kořeněné hovězí maso

Tatarák ze severu, umletá svíčková podávaná za studene se žloutkem, řepou a kapari. (Švédsko)

Köttbullar se smetanovou omáčkou

Švédská specialita, masové kuličky upečené v troubě, servírované přelité smetanovou omáčkou spolu s ovocným dipem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy