REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polévky

Americká zelňačka

Zelňačka na americký způsob s mletým masem a rozinkami, servírovaná dochucená citrónem.

Domácí nachos z hladké mouky

Specialita mexické kuchyně – křupavé trojúhelníčky tenkého těsta pečené v troubě do zlatova. Podáváné se sýrovou, avokádovou nebo rajčatovou salsou.

Chřestová polévka se sýrem

Recept z Mexika na polévku připravenou z čerstvého nebo konzervovaného chřestu, kuřecího vývaru a smetanového sýra nebo kysané smetany. Původní název: CALDO DE ESPÁRRAGO CON QUESO.

Kreolská rybí polévka

Tuhle chuťově skvělou polévku můžete uvařit třeba z kapra, sumce, lína, ale i tresky nebo makrely

Kukuřičná polévka II.

Pod názvem SOPA DE MAÍZ se skrývá mexická polévka připravená z měkkých konzervovaných kukuřičných zrn a dalších ingrediencí.

Kukuřičná polévka s tortillovými chipsy

Recept z mexické kuchyně na skvělou a rychlou polévku, ve které najdete kromě kukuřice i chilli papričky. S chipsy nemá chybu.

Mexická rajčatová polévka

Polévka z rajčat, kuřecích prsou, vývaru a dalších ingrediencí.

Mexická rajčatová polévka s mletým masem

Ostrá rajčatová polévka s vložkou mletého masa, kousků dýně a papriky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy