REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rusko


Azu

Orestované kostky ze svíčkové, smíchané s kousky okurek a feferonek.

Azu po tatarsku

Orestované hovězí maso podušené s kečupem a dalšími ingrediencemi.

Azu po tatarsku II.

Krátce marinované hovězí roštěnky nakrájené na proužky a připravené minutkově podle starého ruského receptu.

Blinčiky s krémovým sýrem

Recept z Ruska na chutný sladký moučník.

Bliny

Ruské bliny neboli lívance (palačinky) se podávají s rozehřátým máslem a kaviárem, s tenkými plátky uzeného lososa nebo kysanou smetanou.

Bomba Malakov

Recept z Ruska na chutný moučník.

Boršč

Polévka jemně nakyslé, masové a zeleninové vůně a chuti.

Borščok

Rychlá polévka z Ruska, připravená z masového vývaru, červené řepy a vína s cukrem.

Cukrový chléb

Pečené sladké pokušení máčené v moučkovém cukru.

Čerkeský kuřecí salát

Na kostičky nakrájené vařené kuřecí maso smíchané s žemlovou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy