REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Gratinovaná zelenina po řecku se sýrem

Cuketa s cibulí a rajčaty posypaná kozím sýrem, v troubě zapečená.

Hovězí plátky po řecku

Plátky masa podušené s cibulí, česnekem, rajčatovým protlakem, lilkem a vínem.

Chobotnice na červeném víně II.

V originále se tento recept jmenuje „Krasáto ochtapódi“. Tato variant je z pořadu „VIP Prostřenp“ od pana Vágnera.

Jehněčí kebab

Recept z Řecka na grilované kostky jehněčí kýty napíchané na jehle spolu s paprikou a rajčaty.

Juvarlakia

Masovo – rýžové kuličky v citrónové šťávě.

Kebab po řecku

Recept z Řecka na grilované kousky jehněčího masa servírované napíchané na špejle.

Kuře na rozinkách

Šťavnaté kuřecí maso servírované s pikantní, lehce nasládlou omáčkou.

Kuře po řecku

Ochucené kuře potřené bylinkovým olejem, upečené spolu se zeleninou, plátky citronu, olivami a feferonkami.

Kuřecí pilaf

Uvařené kuřecí maso, orestované s cibulí a podušené se spařenou rýží, rajčaty a ořechovými jádry.

Musaka II.

Mleté hovězí maso zapečené s lilkem a ochuceným bešamelem, pečené dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy