REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Humrový salát se zeleninou

Konzervované humří maso smíchané se zeleninou, lanýži (žampióny) a jablky.

Leberkäse

Leber (německy játra) a käse (německy sýr), tedy „játrový sýr“ je opravdu dost zavádějící název, protože v tomto pokrmu sýr nenajdete a jater je tam poskrovnu! Je to spíše hodně jemná sekaná, která se jí jak teplá, například s brambory, tak studená, například vložená do čerstvé kulaté rohlíkové bulky.

Ryba v aspiku

Studené předkrm z Rakouska.

Vídeňská domácí huspenina

Studený předkrm z vepřových nožiček, telecí hlavy, vepřové kůže, vajec, cibule….

Zapečené hašé z telecích jater

Naškrábaná játra smíchaná se žemlí, žloutky a bílkovým sněhem, zapečená pod grilem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy