REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polévky

Gulášová polévka II.

Polévka z vývaru, brambor, hovězího masa, slaniny a rajčat.

Kardinálská polévka

Recept z Rakouska na polévku z hovězího vývaru zdobenou, při servírování, šlehačkou.

Korutanská sýrová polévka

Jíška zalitá vývarem, ten dochucený nastrouhaným sýrem, po rozpuštění a provaření také citronovou šťávou, pepřem, solí a smetanou. Hotová polévka při servírování ozdobená houskovými krutonky.

Polévka se špekovými knedlíčky

Klasika rakouské kuchyně, silný hovězí vývar servírovaný se špekovými knedlíčky, to je základ rakouského svátečního menu.

Tyrolská polévka

Větší koule špekových knedlíků, uvařené ve vodě a přelité hovězím vývarem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy