REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Bavorské kuře na cibuli

Porce kuřete dušené na cibulovém základě podlité pivem doměkka.

Bavorské pivní závitky

Závitky z mletého masa a dalších ingrediencí, plněné slaninou a okurkou, obalené ve vejci i strouhance, usmažené dozlatova.

Bavorské závitky

Plátky hovězí roštěné potřené bramborovou směsí, svinuté do závitků a upečené v alobalu doměkka.

Fogoš plněný po vídeňsku

Nadívaný fogoš (candát), pečený v pergamenu.

Játra po tyrolsku

Opečená játra podušená s cibulí, zeleninou a kořením doměkka, servírovaná s omáčkou ze zakysané smetany.

Jehněčí hřbet po vídeňsku

Jehněčí hřbet osolený a potřený rozetřeným česnekem, upečený v troubě doměkka spolu s cibulí a mrkví, servírovaný nasekaný na porce a přelitý šťávou z pečení, spolu s vařenými brambory a zeleninovým salátem

Kachna po tyrolsku

Kachna nadívaná jablky, upečená dozlatova.

Kapr pro labužníky

Odleželé porce kapra potřené prolisovaným česnekem smíchaným s červenou mletou paprikou, obalené v mouce, usmažené dozlatova.

Losos po vídeňsku

Losos podlitý vínem a obložený rajčaty, upečený v troubě.

Plíčka po vídeňsku

Recept na telecí nebo vepřové plíčky připravené povařením.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy