REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Podkategorie: hlavní jídlo 2, ostatní 1, polévky 4

Ašchábádská okroška

Studená polévka z Uzbekistánu.

Kirgizský guláš

Guláš z vepřového masa z plece, arašídových oříšků, cibule, česneku …

Kuře tahitské

Naporcované kuře, grilované na roštu grilu potírané pikantní tahitskou omáčkou.

Polévka charčo

Gruzínský recept na chutnou hutnou polévku z hovězího masa, rýže, rajského protlaku a dalších ingrediencí.

Příprava chlebového kvasu

Kvas používaný v moldavské kuchyni jako ingredience k dalšímu vaření.

Slepičí zama

Moldavská slepičí polévka s vložkou rýže, zeleniny a chlebového kvasu.

Šurpa

Recept původem z Uzbekistánu na polévku z vařeného hovězího masa nakrájeného na kostičky, cibule, brambor, mrkve, vývaru z kostí, rajčatové šťávy, másla a koření.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy