REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polévky

Bavorská polévka

Původní název této chutné polévky připravené z vepřového masa a dalších ingrediencí je Bayerische Suppe.

Bavorská rybí polévka

Spařené rybí vnitřnosti nakrájené na kousky, smíchané s dalšími ingrediencemi, povařené ve tvaru knedlíčků v silném rybím vývaru.

Cizrnový eintopf s klobásou

Polévka z vařené cizrny, paprik, klobásy a dalších ingrediencí.

Eintopf

Jedna z mnoha variant na typickou německou přesnídávkovou polévku.

Eintopf II.

Hustá obědová polévka z anglické slaniny, uzeného masa, cibule, brambor, kořenové zeleniny a kapusty.

Eintopf s rajčaty a fazolemi

Ostrá hutná polévka z bílých fazolí naložených v tomatové omáčce, sekaných rajčat, cibule, pórku, mrkve …

Eintopf z cukety

Zeleninový eintopf z cukety, mrkve, cibule, hovězího bujónu a koření, s vložkou uzeného masa.

Eintopf z růžičkové kapusty

Hustá polévka připravená povařením růžičkové kapusty, tuřínu, mrkve a cibule a to v zeleninovém bujónu spolu s kořením.

Selský eintopf s mrkví

Jedna z variant slavného německého národního pokrmu – Eintopfu.

Studená jahodová polévka

Polévka z jahod, cukru a bílého vína.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy