REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Bruschetta

Směs z rajčat a dalších ingrediencí servírovaná na opečených bagetách.

Bruschetta s cibulovou marmeládou, ančovičkou a olivami

Skvělý předkrm nebo večeře z opečených plátků bagety potřených Bertolli s máslem a olivovým olejem, obložené cibuládou, ančovičkou a pokrájenými olivami. Bagetky nakonec ozdobené rukolou nebo řeřichou.

Bruschetta s rajčaty

Teplý předkrm z Itálie na plátky opečeného bílého chleba obložené ochucenými kousky rajčat.

Bruschetta se slaninovo-paprikovou směsí

Opečené plátky italského chleba pokladené slaninovo-paprikovou směsí a ozdobené lístky bazalky.

Carpaccio z červené řepy

Chutný studený předkrm z marinované červené řepy, čerstvého kozího sýra a dalších ingrediencí, servírovaný dobře vychlazený.

Carpaccio z červené řepy II.

Uvařená řepa nakrájená na kolečka, posypaná kozím sýrem a rukolou, zastřiknutá dresinkem.

Carpaccio z lososa

Italské carpaccio, tentokrát z lososa.

Carpaccio ze svíčkové

Carpaccio je italský pokrm. Základ je vždy stejný – na tenoučké, až průsvitné plátky nakrájené ty nejlepší kousky absolutně čerstvého syrového masa či zeleniny. Podává se většinou jako předkrm s bílým pečivem a sklenkou dobrého vína.

Ciabatta s mozarellou, sýrem a sušenými rajčátky

Teplý předkrm připravený z čerstvé ciabatty (italské bílé veky) potřené pestem, obložené mozarellou a sušenými rajčátky.

Crostini s marinovanou paprikou, pecorinem a bazalkou

Skvělý italský předkrm nebo mezichod, který se také hodí jako součást silvestrovského menu. K dobrému vínu úžasná záležitost!

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy