REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Aioli

Majonéza ochucená česnekem.

Alsaská slaná bábovka

Chutná slaná bábovka podávaná v Alsasku hlavně k vínu.

Alsaský slaný závin

Slaný závin podávaný jak teplý, tak studený.

Beignet

Smažené francouzské pečivo.

Brioche (brioška)

Pečivo původem z Francie.

Briošky

Domácí pečivo plněné pikantními pomazánkami.

Briošky II.

Briošky z kynutého těsta posypané sezamem nebo mákem, upečené v troubě dozlatova.

Burgundský sýrový nákyp

Tradiční recept z Francie na slaný nákyp.

Francouzská tvarohová pomazánka

Česnek nasekaný spolu s cibulí a estragonem, smíchaný s tvarohem.

Francouzské slané briošky

Slané pečivo z mouky, másla, droždí a mléka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy