REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Estonsko


Dýňová krémová polévka

Na orestované cibulce podušené kostky dýně, povařené ve vývaru, rozmixované, zjemněné smetanou.

Houbový kečup

Recept původem z estonské kuchyně. Podušené houby v kořeněném nálevu, prolisované a sterilované.

Houbový kečup II.

Recept z Estonska na podušené houby, prolisované, sterilované. Používáme jako přílohu k masu.

Kapsad mugli

Recept estonské kuchyně. Kostky vepřového plecka vyskládané v širším hrnci ve vrstvách spolu se zelím, cibulí a kroupami, podušené doměkka.

Kringel

Estonský moučník. Věnec připravený z rozkrojené rolády, zapletené do copu a upečené ve tvaru kola.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy