REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Imambajald

Salát z baklažánů, paprik a rajčat.

Ljutenice

Předkrm z kápií, cibule, oleje a octa.

Salát z baklažánů

Studený předkrm z baklažánů s rajčaty, česnekem a koprem.

Sigara boregi

V listovém těstě ve tvaru cigár zabalená směs z balkánského sýra nebo fety, čerstvé petrželky a kajenského pepře, tyčinky opečené na oleji dozlatova. Recept z pořadu „VIP Prostřeno“ od paní Anife Vyskočilové.

Yesil fasulye – Zelené fazolky s olivovým olejem

Zelené fazolky s olivovým olejem jsou v octě povařené fazolové lusky, podušené spolu s orestovanou cibulí, česnekem a olivovým olejem smíchaným s kapkou vody. Recept z pořadu „VIP Prostřeno“ od paní Anife Vyskočilové.

Zelený kaviár

Předkrm z baklažánů

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy