REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

moučníky, dezerty

Belgický jablkový nákyp se sýrem

Těsto plněné jablkovou směsí, povrch potřený zakysanou smetanou a posypaný cukrem, upečené v troubě dozlatova.

Čertova pěna

Svařená voda s cukrem, krupičkou a citrónovou šťávou, vyšlehaná do pěny.

Oplatky

Receptura na výrobu oplatek z Belgie.

Pomerančové řezy

Recept z Belgie na dezert upečený ve formě na (biskupský) chlebíček, ozdobený pomerančovou polevou a kolečky pomeranče.

Rýžový koláč

Listové těsto pokladené uvařenou sladkou rýží s kokoskami, upečené v troubě.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy