REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Asie


Alu šúrvá – indická bramborová polévka

Polévka připravená z kuřecího vývaru, brambor, cibule, kari a dalších ingreiencí, servírovaná zjemněná mlékem a ozdobená jarní cibulkou.

Arabská pita

Arabský chléb podávaný za tepla.

Arabská pomazánka z lilků

Pikantní pomazánka z upečených lilků a pasty tahini, vhodná na bílý chléb.

Arabský chléb

Jedna z variant na arabský chléb připravený z hrubé bílé chlebové mouky, sušeného droždí, teplé vody a římského kmínu.

Arašídová omáčka

Pikantní omáčka připravená z kokosového mléka, arašídového másla a dalších ingrediencí, skvělá jako příloha ke grilovaným masům.

Asijská pikantní omáčka

Omáčka ze silného slepičího nebo vepřového vývaru, cibule, česneku, vinného octa …

Asijské zeleninové nudle s pikantní zálivkou (RAW)

Svěží barevná kombinace vybrané zeleniny s ostřejší zálivkou potěší oko i chutě každého milovníka asijské kuchyně.

Asijský zeleninový vývar

Polévka připravená ze zeleninového vývaru, hub shiitake, zeleniny, sójové omáčky Kikkoman …

Atjar ketimun

Indonéská příprava okurek, ty se podávají jako příloha k různým pokrmům. Okurky mají ostrou, pikantní chuť.

Awajuki ičigo

Bílkové řezy s jahodami. Recept z Japonska.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy