REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina, se zeleninou

Artyčoky se šunkou

Artyčoky plněné směsí z vajíček, majonézy a šunky pokrájené na malé kostičky.

Bramborový tatarák

Jedna z variant na chutný tatarský biftek z brambor, sardelek, nakládaných sušených rajčat, oivového oleje …

Bramborový tatarský biftek

Ochucený biftek z vařených brambor a dalších ingrediencí.

Carpaccio z červené řepy a kozího sýra

Vařená řepa nakrájená na kolečka, marinovaná, ozdobená kolečky nebo natrhanými kousky kozího sýra.

Chřestový salát se šunkou, vejcem a rajčaty

Úhledně pokrájený uvařený chřest, přelitý ochucenou majonézou zjemněnou šlehačkou, ozdobený kornoutky šunky, dílky natvrdo uvařeného vejce a dílky rajčat.

Marinovaný pórek

Předvařený pórek marinovaný, servírovaný ozdobený vajíčky uvařenými na tvrdo a nakrájenými na kostičky, lístky nasekaného kerblíku.

Palačinky z řepy, ricotty a baby špenátu

Povařená, oloupaná a pak rozmixovaná červená řepa smíchaná s moukou, vejci a mlékem, hmota usmažená na pánvi na oleji ve tvaru palačinek. Palačinky obložené baby špenátem a potřené ricottou, zamotaná servírované nakrájené na půlky, nebo jednohubky.

Studený rýžový salát

Salát z uvařené rýže, zeleniny a dresinku, servírovaný s rukolou a opečeným masem.

Sýrová roláda se špenátem

Plát rozpuštěného sýra naplněný nádivkou ze špenátu a natvrdo uvařenými vejci, zatočený do rolády, důkladně vychlazený.

Vařený chřest s vejcem a šlehačkou

Uvařené paličky chřestu vyskládané na dezertní talířky postříkané šlehačkou, posypané nadrobno nakrájeným, natvrdo uvařeným vejcem, kyselou okurkou a ozdobené proužky kapie a snítky petrželky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy