REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vejce, s vejci

Česneková vejce pikantní

Vejce s cibulkou, česnekem a mletým zázvorem.

Kaviárová vejce ve tvaru lodiček

Kaviárová vejce podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech. Počítáme 1-2 vejce na osobu.

Křenová vejce

Studený předkrm z vajec, Lučiny, křenu a majonézy.

Muchomůrky s pařížským salátem

Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.

Pikantní nakládaná vejce

Chutný studený předkrm z uvařených, naložených vajec.

Pikantní vejce

Vejce uvařená na tvrdo, oloupaná, pokrájená na půlky, servírovaná na listech salátu, přelitá křenovým jogurtem.

Plněná vejce II.

Na tvrdo uvařená vejce, přepůlená, vydlabaná, naplněná směsí ze žloutků, kysané smetany, taveného sýra a povoleného másla.

Plněná vejce nivou s kaviárem

Tyto luxusní vejce s kaviárem podáváme jako předkrm, 2 ks na osobu, nebo jako chuťovku při slavnostních příležitostech.

Pomlázková vejce plněná

Půlky vajec ozdobené lososí pěnou.

Studená pikantní vejce

Půlky uvařených bílků naplněné směsí ze žloutků, sardelek, kapari, hořčice a másla.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy