REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Báječné toustové sushi

Další z inspirací Ládi Hrušky, tentokrát na falešné sushi připravené z rozváleného toustového chleba obloženého různými náplněmi, zamotaného do tvaru rolády a nakrájeného jako sushi.

Himalájský chléb s brusinkovým máslem

Brusinky spolu s hrubozrnnou hořčicí, citronovým pepřem, pomerančovou kůrou a himalájskou solí. To vše promíchané s máslem a podávané na vynikajícícm chlebu.

Jogurt se semínky, kustovnicí a malinami

Zapomeňte na připálené toasty nebo vysušená míchaná vejce a připravte si super snídani, která je hned hotová a dodá vám spoustu zdravé energie. Směs poctivého bílého jogurtu, sušené kustovnice, známé z tradiční čínské medicíny, a semínek vás postaví na nohy nejen po ránu.

Koktejl z tresčích jater

Proužky tresčích jater promíchané s celerem, kapií, hráškem, natvrdo uvařenými a na kostičky pokrájenými vejci, koktejl servírovaný přelitý majonézou ochucenou kečupem, kořením, citronovou šťávou, solí a cukrem.

Králičí rillettes

Rillattes připravený z králičího masa. Tento původem francouzský recept se hodí především jako předkrm. Rillattes podáváme namazaný na chleba.

Sladká valentýnská snídaně

Vtipně upravené tousty vhodné pro zamilované, právě třeba na Valentýna, ale můžete je připravit i ve všední den, jistě vaší lásku potěší.

Tataráček z telecí panenky s pažitkovým crème fraîche a petrželovými čipsy

Máme pro vás recept na studený předkrm doplněný vínem, které chuť podávaného jídla zvýrazní. Vyzkoušejte ho a nebudete litovat. Dobrou chuť!

Žampionové carpaccio s řepou a okurkou

Marinované plátky žampionů, okurek a řepy servírované jako studený předkrm nebo lehká večeře.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy