REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina

Italská trikolora s rajčaty, pestem a smetanou, servírovaná ve skle

Grilovaná rajčata a česnek, rukolové pesto a dotuha ušlehaná smetana jako efektní předkrm každé letní párty.

Lilky pečené na kyselo

V celku upečené lilky (baklažány), oloupané, nakrájené na kousky, smíchané s olivovým olejem, balzamikovým octem, česnekem, rajčaty a kořením.

Pečená červená řepa servírovaná s kozím sýrem

V troubě v alobalu upečená červená řepa, za studena nakrájená na plátky, pak marinovaná, servírovaná spolu s kozím sýrem a opečenou bagetkou.

Pečená řepa na salátu s křenovou šlehačkou

Řepa pečená v alobalu, poté nakrájená na plátky, zdobená ušlehanou smetanou s křenem. Podávaná na lehkém salátu.

Plněné cuketové závtiky

Tenké plátky mladé cukety připravené na grilu, plněné směsí leča, plátky anglické slaniny, brambor a hermelínu.

Tatarák z lilků

Lilek nebo také baklažán trochu jinak.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy