REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava uzením

Anglická slanina

V domácích podmínkách vyuzená slanina vyrobená z tučného a dobře proleželého vepřového boku.

Cikánská pečeně

Uzený masný výrobek připravený z vykostěné vepřové pečeně, utřeného (drceného) česneku a vepřové krve.

Česká slanina

Výroba domácí slaniny pomocí uzení.

Debrecínská pečeně

Proleželá vykostěná pečeně, povařená a potom vyuzená v paprikovo-vajíčkovém obalu.

Durynská krvavá tlačenka

Recepty na masné výrobky, tentokrát na tlačenku z vepřového masa, jazyka, srdce a kůže.

Jalovcové uzené

Tak 3-4 týdny naložené vepřové maso, vyuzené.

Jalovcové uzené maso nakládané v nálevu

Vepřové maso uzené , nakládané v soli, ledku, cukru a drcených jalovcových bobulích.

Jemná pepřová šunka

Uzené vepřové maso, tentokrát kýta nakládaná 4 týdny .

Lososová šunka

Uzené vepřové maso připravené nakládáním v nálevu a pak uzením ve studeném kouři.

Maďarský uzený špek

Uzené vepřové maso, tentokrát hřbetní špek nakládaný v soli a paprice.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy